Is er dit jaar wat te vieren bij jullie bedrijf? Een jubileum, opening, of gewoon het jaarlijkse personeelsfeest? Is jullie marketingafdeling te druk en heb je zelf geen eventmanager in dienst? Ik denk graag met jullie mee! Zo heb je toch nog 1 aanspreekpunt en kunnen we door middel van korte lijnen in een handomdraai wat gaafs organiseren.

 

#Timing

#SnelSchakelen

#Plannen

#Organiseren

Als projectmanager pak ik verscheidene projecten aan. Noem het projectmanager, noem het eventmanager... Ik kom je graag helpen met het organiseren en uitwerken van verschillende evenementen en producties. Heb jij wat extra handen nodig tijdens de productie van een evenement? Iemand op kantoor nodig die jouw evenementenbureau tijdelijk versterkt? Of heb je net dit jaar een groot evenement wat plaats gaat vinden en kom je er met je eigen personeel niet helemaal uit? Let's go! 

 

#CommunicatiefSterkZijn

#Respresentatief

#VooruitDenken

#EfficientWerken

Ontzorgen, daar draait het bij alle diensten om. Maar ook voor de totaalorganisatie van jouw evenement ben ik inzetbaar! Door mijn ervaring op verschillende vlakken, ken ik ook de juiste partijen, waarmee we een totaalconcept neer kunnen zetten. Ik werk graag met betrouwbare partijen en koop scherp in.  Van catering, tot aan artiesten, en van techniek tot aan beveiliging. Niets mag er vergeten worden.  Ik kom graag bij je langs om de mogelijkheden te bespreken!

 

#Ontzorgen

#Ervaring

#Netwerk

#Bedrijfsfeest