Karin Janssen -

senior eventmanager, eigenaresse &KAAT events

 

Wat onderscheidt mij als eventmanager van anderen? Allereerst heb ik een persoonlijke aanpak. Ik geloof dat elk evenement uniek is en daarom verdient het mijn persoonlijke aandacht en toewijding. Ik luister naar de wensen en behoeften van mijn klanten en werk nauw met hen samen om hun visie tot leven te brengen. Door open communicatie en transparantie te bevorderen, zorg ik ervoor dat mijn klanten tevreden zijn en zich volledig betrokken voelen bij het hele proces.

 

Daarnaast werk ik efficiënt en pakken we dus lekker door. Ik begrijp dat het organiseren van een evenement tijdrovend en stressvol kan zijn. Daarom werk ik effectief, zodat mijn klanten kunnen genieten van een soepel en gestroomlijnd proces. Met mijn ervaring en kennis weet ik precies welke stappen ik moet nemen om het gewenste resultaat te behalen en deadlines te halen. Ik werk oplossingsgericht: als het linksom niet kan, dan gaan we rechtsom! 

 

Met meer dan 10 jaar ervaring, een écht mensen-mens en een groot netwerk, ben ik de perfecte eventmanager voor jouw organisatie. Mijn enthousiasme is aanstekelijk en door mijn jarenlange ervaring weet ik de perfecte partijen te combineren. Zo maken we van elk evenement een onvergetelijke totaalbeleving!


Kwaliteit

Met oog voor detail, streeft &KAAT events naar perfectie. Communicatie is hierbij het sleutelwoord tot succes. De totaalbeleving van alle events staat hierbij centraal. 

Passie

&KAAT events organiseert evenementen met passie! Doordat de passie voor het vak zo groot is, is Karin erg gedreven en weet ze waar ze over praat. Ze houdt de trends en ontwikkelingen bij. Erg belangrijk in deze dynamische branche!

Enthousiasme

Met enthousiasme breng je energie en kracht over. Met een lach op je gezicht bereik je meer. Die is bij Karin dan ook altijd aanwezig. Zeker bij artiesten en opdrachtgevers is representativiteit gewenst.