Karin Janssen

Oplossingsgericht. Als het linksom niet gaat, gaan we rechtsom!

Communicatief sterk. Je wilt tenslotte weten waar je aan toe bent.

Persoonlijk. Het is jullie evenement, dus we blijven lekker onszelf en doordat ik alleen werk, heb je altijd korte lijntjes met mij. 

 

Met meer dan 10 jaar ervaring, een écht mensen-mens en een groot netwerk, ben ik de perfecte eventmanager voor jouw organisatie. Ik hou van open en eerlijk communiceren zo weet je waar je aan toe bent.  Daarnaast werk ik efficiënt en pakken we dus lekker door. 

 

Mijn enthousiasme is aanstekelijk en doordat ik ervaring heb in verschillende facetten van de evenementenbranche, heb ik een gigantisch netwerk. Zo weet ik de perfecte partijen te combineren en van elk evenement een onvergetelijke totaalbeleving te maken.  

 

 


Kwaliteit

Met oog voor detail, streeft Karin naar perfectie. Communicatie is hierbij het sleutelwoord tot succes. De totaalbeleving van alle events staat hierbij centraal. 

Passie

Voor Karin zijn evenementen, muziek en entertainment niet alleen hobby, het is haar leven en werk. Ze is er dan ook fulltime mee bezig. Doordat de passie voor het vak zo groot is, is Karin erg gedreven en weet ze waar ze over praat. Ze houdt de trends en ontwikkelingen bij. Erg belangrijk in deze dynamische branche!

Enthousiasme

Met enthousiasme breng je energie en kracht over. Met een lach op je gezicht bereik je meer. Die is bij Karin dan ook altijd aanwezig. Zeker bij artiesten en opdrachtgevers is representativiteit gewenst.